Search

Bama Gruppen and the Canary Tomato

336

Bama Gruppen knows the quality of the Canary Tomato. The Norwegian consumer values it in a positive way thanks to the quality of the product and because of the benefits for a healthy life, where the lycopene has an important role.

You can find many recipes if you visit their website and some advices to use the Canary Tomato as one of the fifth pieces of fruit and vegetables you must have every day.

“Hva er vel det italienske kjøkken uten tomater? Italienerne er flinke til å spise mye av denne deilige, friske og saftige grønnsaken – og det burde du og! Smakfull og god i alle størrelser, fra store som knyttnever til små perler. Tomater finnes i mange farger, og enkelte typer er søtere enn andre. Prøv en deilig tomatsalat med frisk basilikum, olje, salt og pepper.“

 

More information here: Bama and the tomato
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *